Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με το Περιστέρι, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Ένας αθλητής «πρότυπο» για πολύ κόσμο και όχι μόνο αθλητές, ο Βασιλόπουλος όταν υπέγραψε στο Περιστέρι πριν από τρία χρόνια, είχε σκοπό με την εμπειρία και το σκληρό τρόπο παιχνιδιού του, να βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί αγωνιστικά.

Έτσι και έγινε. Ο 37χρονος πλέον φόργουορντ προσέφερε τις υπηρεσίες του αρκετά ικανοποιητικά για 3 χρόνια και πλέον αλλάζει σελίδα στην περιπετειώδη καριέρα του.

Τη σεζόν που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Basket League, ο Βασιλόπουλος μέτρησε σε 18 εμφανίσεις, 5,33 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ευχαριστεί τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για την τριετή προσφορά του στον Σύλλογο και τη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας.

Είναι ένας αθλητής – πρότυπο για τα νέα παιδιά, που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη και την πρόοδο του ελληνικού μπάσκετ, αποτελώντας αναπόσταστο κομμάτι των επιτυχιών του.

Παναγιώτη, καλή τύχη…»

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω