«Ξεκινάμε από το μηδέν. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να την ξαναγεμίσουμε. O Κυριάκος Μητσοτάκης, το επόμενο 20ήμερο θα “οργώσει” όλη την Ελλάδα. Το ίδιο κάνω κι εγώ στο Νομό Λάρισας, έχοντας ήδη επισκεφθεί Ελασσόνα, Φάρσαλα και χωριά του Δήμου Κιλελέρ.

Το ποσοστό της παράταξής μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό της προηγούμενης κάλπης, καθώς ενδέχεται να μπουν και άλλα μικρότερα κόμματα στη Βουλή. Αγωνιζόμαστε για ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε».

Αυτά επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας στην εκπομπή της τηλεόρασης του ASTRA TV “Συμβαίνει Τώρα” και τη δημοσιογράφο Βάσω Σαμακοβλή, στέλνοντας μήνυμα εγρήγορσης και ενότητας της ΝΔ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όλες και όλους, που τον εμπιστεύτηκαν ξανά, δίνοντάς του την πρώτη θέση στην κάλπη της 21ης Μαΐου και αναφέρθηκε στους λόγους, που οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ για ακόμη μία φορά, τονίζοντας:

«Ευχαριστώ τους πολίτες όλου του Νομού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και σε αυτές τις εκλογές και βεβαίως για την πρώτη θέση, η οποία με γεμίζει ευθύνες για την επόμενη τετραετία, αναφορικά με την ισόρροπη ανάπτυξη και πρόοδο της Λάρισας και των επαρχιών της.

Οι πολίτες αποτίμησαν θετικά το έργο μας με τη ψήφο τους, καθώς τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, διαχειριστήκαμε αλλεπάλληλες κρίσεις με σύνεση και καταφέραμε αφενός να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια, αφετέρου να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, υλοποιώντας όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Μειώσαμε όσα οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης είχαμε υποσχεθεί. Αναφέρω χαρακτηριστικά, τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή από το 22% στο 9%, τη μείωση της προκαταβολής φόρου από το 100% στο 55%, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 35%, τη μείωση της φορολογίας για τον αγροτικό κόσμο κατά 50% για όσους συμμετέχουν σε συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών και συμβολαιακή καλλιέργεια, καθώς και την ένταξη των λιπασμάτων και των αγροεφοδίων στο χαμηλό συντελεστή.

Αυτή την πολιτική θα συνεχίσουμε και τη νέα τετραετία, για μια ισχυρή και δίκαιη Ελλάδα, η οποία, μάλιστα, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια επενδύσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά, απέναντί μας, έχουμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που επενδύουν σε τοξικότητα και κούφιες υποσχέσεις».

Ο Λαρισαίος πολιτικός και γιατρός, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, “που αποτελεί προτεραιότητα” όπως είπε, της ΝΔ για τα επόμενα χρόνια, επισημαίνοντας:

«Αναμένουμε τα αποτελέσματα της προκήρυξης για κάλυψη 4.500 χιλιάδων θέσεων μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού, “τρέχει” ήδη, άλλη προκήρυξη 1200 θέσεων μονίμων γιατρών για τη στελέχωση των νοσοκομείων μας, ενώ θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη και στο θέμα του οικογενειακού γιατρού.

Από το Ταμείο Ανάκαμψης με 1,5 δις ευρώ, προβλέπεται η ανακατασκευή και ανακαίνιση όλων των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών 80 νοσοκομείων, αλλά και η ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση 156 Κέντρων Υγείας».

Ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ αναφέρθηκε και στο σύστημα της απλής αναλογικής “που επέλεξε”, όπως είπε, “ο Αλέξης Τσίπρας για να μην μπορέσει η ΝΔ να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση”, ενώ μίλησε και για τους “μαρτυριάρηδες” του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και για όσα σκοπεύουν να κάνουν μετεκλογικά, αν και εφόσον λάβουν από τους πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης.

«Στην αξιωματική αντιπολίτευση επικρατούν το αλαλούμ και η σύγχυση, που μάλιστα, επεκτείνονται τώρα και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Προεκλογικά ο “μαρτυριάρης” κ. Κατρούγκαλος, αποκάλυψε, ότι σκέφτονται να επανασυνδέσουν τις ασφαλιστικές εισφορές με το εισόδημα, κάτι το οποίο ίσχυε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα έρχεται η κ. Χρονοπούλου και άλλοι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αναφέρονται σε αύξηση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και φορολογίας μερισμάτων επιχειρήσεων και όσο και αν προσπαθούν να τα “κουκουλώσουν”, όλο και νέοι “μαρτυριάρηδες”, εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Η σύγκριση, όπως βλέπετε, είναι αναπόφευκτη και ο ελληνικός λαός, στις 25 Ιουνίου, θα τους στείλει ξανά την… λυπητερή».

Δείτε εδώ το βίντεο της εκπομπής:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω