Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία βρίσκεται σε μια σχέση με τον personal trainer – επιχειρηματία,  Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πρόσφατα απασχόλησε τα media, όταν βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένο της σε αγώνα βόλεϊ στον οποίο και συμμετείχε.

Πρόκειται για έναν γοητευτικό 34χρονο επιχειρηματία – ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη σχέση τους.

Πρόσφατα η Μελίνα και ο Αλέξανδρος επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν στο instagram – Δες ΕΔΩ την κοινή ανάρτηση.

 

Μελίνα Νικολαΐδη –  Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και τα σχόλια στο instagram

Η όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή ενηλικιώθηκε, σπουδάζει στο Λονδίνο, ενώ με την πρώτη ευκαιρία, επιστρέφει στην Ελλάδα και στο πλευρό των δικών της ανθρώπων. 

Στα πλαίσια των μεγάλων αυτών αλλαγών, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφάσισε να «ξεκλειδώσει» το προφίλ της στο instagram από ιδιωτικό σε δημόσιο αποκαλύπτοντας έτσι τις αναρτήσεις της, από τις οποίες ξεχώρισαν τα σχόλια του συντρόφου της.

  • Στην ανάρτηση που είχε κάνει το καλοκαίρι η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μπικίνι στην πισίνα, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είχε σχολιάσει: «Play Dirty», ενώ την ίδια ανάρτηση είχαν σχολιάσει η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και η Έλλη Κοκκίνου, μεταξύ άλλων.

  • Οι κοινές διακοπές του ζευγαριού – Η Μελίνα Νικολαϊδη σε ένα ακόμη summer post δέχτηκε αρκετά σχόλια, ενώ ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποκάλυψε τις διακοπές που είχαν προγραμματίσει μαζί: «Στη Σαντορίνη θα βγάλουμε καλύτερες», ήταν το σχόλιό του.

  • Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης σχολίασε: «Our Summer»:

 

Τέλος, η Μελίνα και ο Αλέξανδρος θέλησαν να είναι διακριτικοί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media, όταν το περασμένο καλοκαίρι ανέβασαν ένα στιγμιότυπο από την βόλτα στο νησί των διακοπών τους, πιασμένοι χέρι – χέρι.

Φωτογραφίες: Instagram

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω