Tα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς και τη λήξη της συνεργασίας τους σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 30/4 στο Brewakfast @Star.

«Από τον Ανδρέα δεν άκουσα κάτι που δεν έχει πει και μέσα στην εκπομπή. Δεν άκουσα κάτι στη συνέντευξη που το έλεγε για πρώτη φορά» ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Την Κατερίνα Καινούργιου την ξέρουμε, το ότι εκφράζει το συναίσθημά της είναι κάτι που τη χαρακτηρίζει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλο το Σαββατοκύριακο ήταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και θα ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει στους συνεργάτες της ότι θέλει να μπει το βίντεο αυτό για να απαντήσει μετά. 

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και για ποιο λόγο δε θα είναι πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Πρώτη φορά ακούσαμε ότι δε θα είναι καθόλου στην εκπομπή, ξέραμε ότι θα είναι δυο φορές την εβδομάδα…» είπε στη συνέχεια.

«Στην αρχή, η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική, φέτος είδαμε να πηγαίνει λίγο στα κόκκινα. Θα μείνω και σε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, “ήξερες που πήγαινες” και ότι “άλλοι τη γλύφατε και τώρα την κράζετε”, δε μιλάω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο συγκεκριμένα, αλλά με βάζει σε σκέψεις αυτό» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Περισσότερα Εδω