Μοιράσου το αρθρο!

Εμφάνιση ξενασιάς και διακοπών για το τέως Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Πάνο Καμμένο στην Σκιάθο μαζί με την σύζυγο του και τα παιδιά του.Η οικογενειακή παρέα εχθες το βράδυ της Κυριακής άπόλαυσε μεσογειακή Ελληνική κουζίνα στο φημισμένο CARNAYO restaurant στη Αμμουδιά της Σκιάθου που βρίσκεται μπροστά απο το ανακαινισμένο ξενοδοχείο ALKYON 4* .

Το μενού περιλάμβανε κοντοσούβλι ,μπιφτέκι,και ορεκτικά ,και ο κ.Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε το προσωπικό και το Service και ειχε συνομιλία με την κουζίνα του έστιατορίου. Ο τέως Υπουργός έδειχνε κεφάτος,χαρούμενος και είχε συνομιλία με τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου ALKYON κ.Παναγιώτη Καλαντζή και το κ.Γιάννη Τρίγκα.

Το προσωπικό ζήτησε απο το κ Πάνο Καμμένο να φωτογραφηθεί μαζί του και ο ιδιος μπήκε στην κουζίνα και δεν τους χάλασε χατήρι. Απ´ οτι μας ειπε εχθές κολύμπησε στη παραλία Μάραθα και στις Κουκουναριές και το χάρηκε πολύ. Εντύπωση στην συζήτηση ήταν .. οταν θυμήθηκε την επίσκεψη του στο νησάκι Κυρά Παναγιά στο Μοναστήρι που είχε μεταβεί με έλικόπτερο μαζί με τον αείμνηστο έφοπλιστή κ.Ανδρέα Ποταμιάνο.

Στο τέλος εύχαρίστησε το προσωπικό και έφυγε για να περπατήσει στην οδο Παπαδιαμάντη .
Στην φωτο ο chef Κώστας Κετογλίδης μαζι με το Πάνο Καμμένο και τον μάγειρα Παναγιώτη Καρασαββίδη .

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω