Μπορεί να διανύουμε τους πρώτους μήνες της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο οι αλλαγές, οι διαπραγματεύσεις και οι κόντρες στις εκπομπές ανάμεσα σε παρουσιαστές και δημοσιογράφους είναι συνεχώς στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο διευθυντής του zappit.gr, Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή Mega Καλημέρα την Παρασκευή 21/10 αποκάλυψε το τηλεοπτικό παρασκήνιο πίσω από μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται στα «μαχαίρια».

«Πολύ γνωστοί παρουσιαστές, άνδρας και γυναίκα καθημερινής εκπομπής δεν περνάνε και την καλύτερή τους φάση στη μεταξύ τους σχέση. Η επικοινωνία τους είναι μόνο στα πλαίσια της συζήτησης μόνο για την εκπομπή. Προσφάτως η διεύθυνση του καναλιού του ζήτησε να τους δει και τους είπε πως η σχέση αυτή πλέον περνάει και προς τα έξω στο κοινό, ζητώντας του να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Οι συνεχόμενοι καβγάδες οδήγησαν στην απόλυτη ρήξη. 

Είναι φετινή συνεργασία και μάλιστα όπως έχει οδηγηθεί η κατάσταση δεν πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν», δήλωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Περισσότερα Εδω