“Η δημοτική Αρχή Καλογιάννη  απών από τις νέες επενδύσεις που γίνονται με θυσίες” τιτλοφορείται δήλωση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων, Μάριου Ξηρομερίτη.

Αναλυτικά, ο κ. Ξηρομερίτης αναφέρει τα εξής: “Μια σύγχρονη Δημοτική αρχή φροντίζει, στηρίζει και μεριμνά για τις νέες επενδύσεις των ιδιωτών ,οι οποίες δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο μας .Δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα για να μην κάνουμε διαφημιστική αναφορά αλλά είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα: νεοσυσταθείσας επιχείρησης στον χώρο του αθλητισμού  καθώς και άλλων επιχειρηματικών δομών που αναμορφώνονται και ρετουσάρονται   στις οποίες δεν φτάνει για λίγα μέτρα η  άσφαλτος. Οφείλουμε  το αυτονόητο ,  να βοηθήσουμε μεγάλες επενδύσεις στα όρια του Δήμου μας που καταπολεμούν τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας  .

Η τακτική αυτή της δημοτικής αρχής σήμερα αντιστρατεύεται  την ανάπτυξη και τις προσπάθειες της νέας γενιάς: υπάρχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες ( Τούμπα –Άγιο Γεώργιο και στην περιφερειακή οδό Φαρσάλων ,ύψος Praktiker)στον αθλητικό επενδυτικό χώρο που η επένδυση των νέων αυτών ανθρώπων αγγίζει εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ, δίνοντας  δουλειά σε πολλά εργατικά χέρια   και ο Δήμος Λαρισαίων  δεν έχει κάνει το αυτονόητο να  τους «στρώσει» λίγα μέτρα άσφαλτο ώστε να μην ταλαιπωρούνται από την σκόνη οι περίοικοι , οι επιχειρήσεις , οι επισκέπτες και οι αθλητές  και να μην απαξιώνεται με αυτόν τον τρόπο η επένδυσή τους καθώς υποβαθμίζεται η παροχή υπηρεσιών τους . Ενώ από την αντίθετη πλευρά ξαναστρώνει  άσφαλτο και βάζει κυβόλιθους σε υπάρχουσες καλοδιατηρημένες οδούς  .

Υποχρέωση των δημοτικών αρχόντων είναι να στηρίζουμε και να εξυπηρετούμε όλους τους πολίτες ισότιμα  ,όταν επίσης γίνονται κάποιες επενδύσεις τουλάχιστον αν δεν τους αντιμετωπίζετε τους δημότες (επιχειρηματίες ) με ευαισθησία  ,ας μην τους δυσκολεύετε ! Οι νέες θέσεις εργασίας δεν έρχονται με ευχές αλλά μέσα από το «επιχειρείν».

ΠΡΟΤΑΣΗ: να γίνεται οδόστρωση-ασφαλτόστρωση  σε όλες τις νεόδμητες επιχειρήσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω