Έναρξη της καθιερωμένης θερινής εκπτωτικής περιόδου με κλίμα αισιοδοξίας βάσει των πρώτων εικόνων από την αγορά της Λάρισας. Αύξηση της κίνησης στην αγορά αναμένουν οι έμποροι της περιοχής.

Θετικές εντυπώσεις αφήνουν οι πρώτες εικόνες από την αγορά της Λάρισας με τους πολίτες να έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί τα ψώνια τους. Παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσε η πανδημία του Covid, είτε σε οικονομικό, είτε σε υγειονομικό τομέα, οι Λαρισαίοι δε πτοούνται και φροντίζουν να μη παραμελήσουν την εμφάνισή τους και την προσωπική τους περιποίηση.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, έμποροι του Ιστορικού Κέντρου της Λάρισας, φάνηκαν να έχουν καλή διάθεση για όλον τον Ιούλιο και αναμένουν να δουν την κινητικότητα στην αγορά και τις υπόλοιπες μέρες και ακόμη περισσότερο εκείνες του σαββατοκύριακου.

Υπενθυμίζεται πως βάσει των υπαρχουσών οδηγιών, αυτή την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά σε όλη τη χώρα. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει από σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες:

Δ.Α.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω