Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι ful in love και η σχέση τους οδεύει προς το καλύτερο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real Life, το ζευγάρι μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» επέλεξαν ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, με boho αισθητική και άπλετο φως που εισβάλλει από τα μεγάλα παράθυρα.

Αν και λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ο κοινός χρόνος τους δεν είναι όσος θα ήθελαν, έχουν πλέον τον δικό τους σημείο συνάντησης που τους φέρνει πιο κοντά.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας γνωρίστηκαν πέρσι στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, και έκτοτε είναι αχώριστοι!

Η φωλιά τους είναι το υπέροχο διαμέρισμα, το οποίο μοιράζονται με τους δυο τετράποδους φίλους του, τον Σάτσου και τον Φώτη. Λατρεύουν τις βραδινές βόλτες στους ήσυχους δρόμους της Αθήνας μαζί με τα σκυλάκια τους και συζητούν για ώρες για τα επόμενα σχέδια τους.

Περισσότερα Εδω