Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της NOVA, μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στάθηκε στην κυριαρχία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το 4-1 και τον Γιώργο Μασούρα: «Ήταν το 4ο παιχνίδι μέσα σε 10 όπου δείξαμε καλό πρόσωπο. Δυστυχώς με τον Ατρόμητο δεν βάλαμε γκολ. Παίζουμε με αντιπάλους που μας δυσκολεύουν αλλά έχουμε τον έλεγχο. Εάν δεν είναι καλό αυτό το ματς ποιο είναι. Καμία άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει δείξει αυτήν την ικανότητα και τη δυνατότητα να κυριαρχεί στα παιχνίδια. Ο Γιώργος είναι παίκτης του Ολυμπιακού με φανταστική απόδοση. Κανείς δεν είναι παίκτης του προπονητή. Όλοι είναι του Ολυμπιακού».

Για τον Τικίνιο και την αποθέωση του κόσμου προς τον ίδιο: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον Τικίνιο και το τι μπορεί να κάνει και το πόσο θα βοηθήσει. Σίγουρα πέρασε δύσκολες στιγμές όμως να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα. Δεν ένιωσα ποτέ αμφιβολία για την ομάδα και τους παίκτες μας. Είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντα ο κόσμος μας έδειχνε στήριξη. Είμαι ήρεμος και χαρούμενος και δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Περισσότερα Εδω