Η ¨Επιμόρφωση Ζωής¨ (Επι.Ζω.) σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργάνωσαν και υλοποίησαν 8 σεμινάρια με αντικείμενο τη ¨Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή¨.

Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν σε 8 Γυμνάσια του Δήμου Λαρισαίων. Στη διάρκεια των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες Μαθητές, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες, στην εκτίμηση και την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων που απειλούν την Υγεία αλλά και τη Ζωή συνανθρώπων μας, όπως η ¨Καρδιακή Ανακοπή¨.

Το κάθε σεμινάριο είχε συνολική διάρκεια 2 ωρών και ενημερώθηκαν – εκπαιδεύτηκαν στην ΚΑΡΠΑ με χρήση Απινιδωτή, συνολικά 780 μαθητές της 1ης τάξης των επιλεγμένων Γυμνασίων.

Η Επι.Ζω. συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το Δήμο Λαρισαίων και ειδικότερα τον κ. Δεληγιάννη Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, για την πρωτοβουλία και την εμπιστοσύνη, την υποδειγματικά άψογη και εξαιρετική οργάνωση η οποία έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να αποκτήσουν νέες σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες, μέσα από μια ξεχωριστή ¨Βιωματική Εκπαιδευτική Εμπειρία¨. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι από τα μεγαλύτερα στη χώρα μας, με στόχο τη δημιουργία μιας Κοινωνίας Αλληλεγγύης και Ασφάλειας.

Θερμά συγχαρητήρια στους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές της ¨Επι.Ζω.¨, οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση και υλοποίηση των σεμιναρίων, καθώς και τους εξαιρετικούς Μαθητές και Μαθήτριες.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω