Διπλή χαρά για την Μαρία Ηλιάκη! Η παρουσιάστρια, το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, έκανε ανάρτηση στα social media στέλνοντας όλη την αγάπη και τις ευχές της στην κόρη της, Κατερίνα και στον  Στέλιο Μανουσάκη.

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας έχει γενέθλια ίδια ημερομηνία με την ονομαστική γιορτή της κόρης του. Η Μαρία Ηλιάκη αρχικά ανέβασε ένα story με φωτογραφία δίπλα στον σύζυγό της γράφοντας: «Happy Birthday».

Ακολούθησε νέα ανάρτηση με την Μαρία Ηλιάκη να δημοσιεύει φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Nα σας χαίρομαι», έγραψε η παρουσιάστρια για τα γενέθλια του Στέλιου Μανουσάκη και την ονομαστική γιορτή της κόρης τους.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή του συζύγου της στην Ελλάδα, αφού ο γνωστός γυναικολόγος εγκατέλειψε την Ελβετία, ξεκινώντας μια νέα ζωή στην Αθήνα, δίπλα στην οικογένειά του.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του», είχε γράψει στο instagram ο Στέλιος Μανουσάκη.

 

Περισσότερα Εδω