Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο του νομού Λάρισας και συγκεκριμένα σε αυτό των Γόννων και στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας Ολύμπος κόντρα στον ΑΟ Μαυροβούνιου, καθώς σύμφωνα με καταγγελία των φιλοξενούμενων παίχτηκε ξύλο στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση – καταγγελία σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης της διοίκησης των «πετεινών», αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε με αυτή την επιστολή να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας στο ποδοσφαιρικό σύλλογο αν θέλει να λέγεται έτσι Όλυμπο Γόννων για τα όσα τραγικά γεγονότα γίνανε μετά την λήξη του παιχνιδιού που βρήκε νικήτρια την ομάδα μας τέσσερις παίχτες το Νο 10 το Νο 9 το Νο2 και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας επιτέθηκαν σε παίχτη της ομάδας μας και συγκεκριμένα στον Αλέξανδρο Κακαζούκη κάνοντας τον κεφαλοκλείδωμα τον έριξαν κάτω και αρχίσανε να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές και αντί να πάνε να τους χωρίσουν όπως προσπάθησε ο παίχτης της ομάδος μας Μπάγκας Κωνσταντίνος που ήταν κοντά στα γεγονότα, το αποτέλεσμα ήταν να τον ρίξουν και αυτόν κάτω και να τον χτυπάνε και αυτόν με μπουνιές και κλωτσιές, θα θέλαμε να εκφράσουμε ακόμα περισσότερο την αγανάκτηση που η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας ήταν απών από όλο το συμβάν, κρίμα γιατί όπως μάθαμε κάποιοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας σας ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας, να πούμε ένα μπράβο στον διοικητή σας για την άψογη εκπαίδευση που έχουν.

Ευτυχώς για μας παρόν στον αγώνα και στο συμβάν ήταν και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γκοτζαμάνης. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω