Το μήνυμα του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλη Κόκκαλη για την Ανάσταση:

Το Αναστάσιμο Μήνυμα συμπυκνώνει όλες τις απανανθρώπινες αξίες. Την θυσία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, τη συγχώρεση, την αυταπάρνηση.

Η Θυσία του Κυρίου μας διδάσκει ότι καμία δοκιμασία, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή, ακόμη και ο ίδιος ο θάνατος, δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο, όταν την αντιμετωπίζουμε με σθένος, με πίστη, με αισιοδοξία και με αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Είναι όλα αυτά που σήμερα δυστυχώς εκλείπουν από μία ανθρωπότητα που δείχνει να έχει χάσει την πυξίδα της και να βυθίζει εαυτόν στο χάος του πολέμου, της μισαλλοδοξίας και της δυστυχίας.

Ας είναι λοιπόν η Ανάσταση του Θεανθρώπου η αφορμή να ανατρέξουμε στα ιδανικά που μας κρατούν όρθιους ως ανθρωπότητα. Να ανατρέξουμε ξανά μέσα μας και να αναζητήσουμε όλα εκείνα που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μία κοινωνία όπου ο ένας μπορεί να συγχωρεί, να αγαπά, να στηρίζεται στον ώμο του άλλου και να προχωράμε μαζί.

Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω