Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απείχε από τα media και τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ θα μείνει για πάντα «ζωντανή» μέσα από τους ρόλους της στην ελληνική τηλεόραση. 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι – σταθμός στην καριέρα της

Ευρέως γνωστή έγινε μέσω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικές σειρές, αρχικά στη κρατική και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση. Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας θεωρείται η ενσάρκωση της Μαντάμ Σουσού στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87 (μαζί με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Νατάσα Ασίκη κ.ά.).


Τεράστια επιτυχία σημείωσαν επίσης οι σειρές: Οι τρεις Χάριτες (στο πλευρό των Μίνας Αδαμάκη, Νένας Μεντή, Άννας Κυριακού) ενώ ακολούθησε το Ντόλτσε Βίτα (μαζί με Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Θανάση Ευθυμιάδη, Κατερίνα Ζιώγου, Παύλο Ορκόπουλο, Γαλήνη Τσεβά κ.ά.), που θεωρούνται «κλασικές».

Την τηλεοπτική σεζόν 2003-2004, συμπαρουσίαζε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Κλέονα Γρηγοριάδη και την Ματθίλδη Μαγγίρα, το τηλεπαιχνίδι Το show των εκατομμυρίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2003 από το MEGA.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις ταινίες Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Οξυγόνο, Αυστηρώς Κατάλληλο, Αγρίμια Ελληνικό διήγημα.

 

Άννα Παναγιωτοπούλου – Ο θάνατος του συζύγου της

Το 2014 η Άννα Παναγιωτοπούλου έχασε τον σύζυγό της, ενώ χρόνια μετά αποκάλυψε το πώς πέθανε, προκαλώντας σοκ σε όλους.

«Ήταν ο άνθρωπός μου και ήμουν ο άνθρωπός του. Είχαμε μία πολύ καλή, ήσυχη και ελεύθερη σχέση. Δεν είχαμε κοινές παρέες, ο μόνος κοινός άνθρωπος που είχαμε ήταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που ήταν πολύ δικός μου φίλος και έγινε και δικός του μέσω εμού. Από παιδί είχα πολύ φιλική και αγαπησιάρικη σχέση με τον Λουκιανό και είναι από τους θανάτους που μου στοίχισαν πάρα πολύ.

Δίδασκα σε μία σχολή και κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Το βράδυ που γύρισα, νόμιζα πως δεν ήταν στο σπίτι και ξάπλωσα. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω «Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός», είχε αναφέρει η Άννα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της.

Δες επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο TLIFE για τον θάνατο της – «Καλό της ταξίδι»

Εξωτερική Φωτογραφία: NDP

 

Περισσότερα Εδω