Το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο σχολίασαν και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 27/4.

Ο Κώστας Τσουρός με τους συνεργάτες τους αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι αλλά και στις φήμες που κυκλοφορούσαν για καιρό και επισημαίνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που χρειάστηκε να βγει μία ανακοίνωση.

«Η ανακοίνωση ήρθε χθες. Ξέρατε πολύ καλά και το είχαμε συζητήσει ότι υπήρχε η φημολογία και είχε ακουστεί πριν πάρα πολλούς μήνες όταν είχε πάει στο Ντουμπάι. Από τον Γενάρη είχε αρχίσει να ακούγεται. Η ίδια το διέψευδε. Βέβαια, όταν είχε κάνει δηλώσεις, δεν είχε πει ποτέ ότι δεν ισχύει. Έλεγε ότι δεν έχετε με τι άλλο θα ασχοληθείτε και θα ασχοληθείτε με αυτό;» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και συνέχισε: «Πάντως τους τελευταίους μήνες η Αθηνά έβγαινε μόνη της και επειδή τώρα έχει βγει η ανακοίνωση, ξέραμε ότι δεν ήταν καλά μεταξύ τους. Η Αθηνά το τελευταίο διάστημα κυρίως πήγαινε ταξίδια με φίλες της. Ξέραμε ότι δεν πάει καλά ο γάμος τους, ωστόσο δεν είχαμε δικαίωμα να πούμε κάτι δημόσια γιατί κι οι ίδιοι δεν είχαν αποφασίσει να το πούνε. Η ανακοίνωση βγήκε τώρα λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα γιατί προφανώς δεν θα είναι μαζί στις διακοπές του Πάσχα».

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να βγάλεις ανακοίνωση για το διαζύγιό σου. Το έχω δει και σε άλλες περιπτώσεις και μου φαίνεται πολύ ξένο. Χθες αισθάνθηκα ότι για ποιο λόγο να βγει ένα δελτίο τύπου για τη λήξη ενός γάμου; Δεν είμαστε και στο Μπάκιγχαμ. Το τέλος μπορεί να μπει με οποιονδήποτε τρόπο. Η Αθηνά Οικονομάκου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Θα μπορούσε να το πει με κομψό τρόπο και να λήξει», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

 

Περισσότερα Εδω