Στην εκπομπή Speakers μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας, και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια αλλά και στον λόγο που δε βρίσκεται φέτος σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

«Λέμε πολλές φορές, “μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων”. Δε γίνεται. Στα 28 και στα 30 με ένοιαζε και με παραένοιαζε. Ήμουν πάνω στις μπάρες, με ένοιαζε αν είμαι ωραίος, έβγαινα στην τηλεόραση, με ένοιαζε αν είμαι χτενισμένος, έβγαινα… Σε νοιάζει τότε. Αφαιρώ ρούχα από το σπίτι, δίνω πράγματα που δε χρειάζομαι. Προσπαθώ να αδειάσω το σπίτι. Δε φαντάζεσαι τι μου προσφέρει σε ψυχική υγεία. 

Επίσης δεν ψωνίζω ρούχα πλέον. Δεν ανανεώνω γκαρνταρόμπα όπως όταν ήμουν πιτσιρικάς. Αφαίρεσα το πολύ φαγητό από τη ζωή μου. Το ότι μαγειρεύω, και αυτά που δείχνω στα social, δε σημαίνει ότι τρώω τόσο πολύ μέσα στη μέρα, μπορεί αυτό να είναι το μόνο μου γεύμα. Νιώθω καλύτερα με το ότι αφαίρεσα φαγητό. Αφαίρεσα lifestyle, δεν έχω κάτι πολύ ακριβό. Θα μπορούσα να έχω ένα μεγάλο αυτοκίνητο, δε θέλω, έχω ένα smartaki.

Προσθέτω πρακτικότητα και αφαιρώ lifestyle. Με τα χρόνια, φεύγει όλο αυτό το φαίνεσθαι. Όποιος πει ότι δεν έκανε πράγματα στη ζωή του για το φαίνεσθαι, είναι ψεύτης. Ήταν επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις. Δεν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει από αυτά που γίνονται. Είδα μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση τι μου αρέσει και τι όχι» είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας. 

«Από αυτά που μου αρέσουν μπορεί να γίνει ένα 10%. Με έχουν φωνάξει γι’ αυτά που δε μου αρέσουν, αλλά δεν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή να τα διαλύσω όλα απλά για να πληρώνομαι κάθε μήνα και να γυρνάω στο σπίτι μου χάλια. Πιο παλιά θα κοίταγα πρώτα την τσέπη μου, όπως και έκανα. Καλά κάνουν όλοι αυτοί που κυνηγάνε τα χρήματα και μπράβο τους, τους καταλαβαίνω. Αν μπορώ όμως να πω κάτι, είναι “μη βιάζεστε”» κατέληξε ο Σάββας Πούμπουρας.

Περισσότερα Εδω