“Η 1 Μάη 2024 θα βρει τους συνταξιούχους της Χώρας μας και τις οικογένειες τους στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 10 ετών”, τονίζουν σε ανακοίνωση του τα μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ & Συγχωνευθέντων Ασφαλιστικών Ταμείων νομού Λάρισας, και απευθύνουν κάλεσμα στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία και ώρα 10.30π.μ. Ειδικότερα:

Η ενιαία επίθεση των κομμάτων και των κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής ένωσης, του κεφαλαίου έχει φέρει τους συνταξιούχους της Χώρας μας σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι συντάξεις τους να μην επαρκούν ούτε για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών τους, παρότι για 10ετίες από τα χέρια τους φτιάχτηκε ο πλούτος αυτής της Χώρας.

Όπως αγωνιστικά, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια αντιμετωπίσαμε την επίθεση σε βάρος μας, υπερασπιστήκαμε την ζωή μας και τα δικαιώματα μας, έτσι θα συνεχίσουμε.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, να δώσουν μαχητικό – αγωνιστικό παρόν στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία και ώρα 10.30 το πρωί.

138 χρόνια από την ηρωική 1η Μάη του 1886 στο Σικάγο, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο για ένα κόσμο δίκαιο και ειρηνικό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω