Κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου της στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας απευθύνει η ΔΑΣ – ΟΤΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πανικός έχει κυριεύσει την πλειοψηφία του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας, μιας και δεν τους βγαίνουν τα “κουκιά” και “μαγειρεύουν” το μητρώο του συλλόγου. Με ευθύνη του προέδρου και του γενικού γραμματέας μέχρι στιγμής, με άλλο μητρώο έγινε η Γενική Συνέλευση, με άλλο έγινε η κατάθεση των ψηφοδελτίων και άλλο ετοιμάζουν για να διεξαχθούν οι εκλογές την επόμενη βδομάδα.

Μάλιστα από το πολύ “ανακάτεμα” που γίνεται, με προσωπική ευθύνη και υπόδειξη του προέδρου – διευθυντή της Υπηρεσίας Δημοτικού Αμαξοστασίου και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία, αφαιρέθηκαν από το μητρώο του Συλλόγου και δεν αφήνουν να ψηφίσουν δύο συναδέλφισσες (οι οποίες είναι χρόνια μέλη του συλλόγου) γιατί… είναι σε άδεια λοχείας! Καλούμε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τις συναδέλφισσες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να καταδικάσουν με την ψήφο τους αυτές τις πρακτικές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, αντί να οργανώσει τον αγώνα και την αντίδραση, των συναδέλφων που δεν θα πληρωθούν έγκαιρα την extra δουλειά που πρόσφεραν και «ξεπατώθηκαν» την περίοδο των πλημμυρών, ως γνήσιο γρανάζι του μηχανισμού χειραγώγησης των εργαζομένων και ενώ γνωρίζει τις διαδικασίες ως υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος εδώ και πολλά χρόνια…. , αφήνει έξω από το «κάδρο», τον ένα και μοναδικό υπαίτιο, τη Δημοτική Αρχή Λάρισας, αυτή που είναι υπεύθυνη για να πληρώσει. Γι αυτό ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα γυρνώντας δεξιά και αριστερά συκοφαντώντας συναδέλφους –υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα αλλοιώσουν την αποφασιστικότητα και την ψήφο σας.

Συνάδελφοι τα συμπεράσματα δικά σας.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας υποτιμά. Έχετε και μνήμη και κρίση.

Συναδέλφισσα – συνάδελφε

Σε καλούμε μαζικά να συμμετέχεις στις εκλογές του Συλλόγου μας 27/28/29/30 Νοεμβρίου 2023, για να δώσεις ισχυρή απάντηση με την ψήφο σου, στήριξη τη ΔΑΣ-ΟΤΑ, γνωρίζοντας ότι είναι η μοναδική συνδικαλιστική δύναμη που βάζει μπροστά τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων κόντρα στα συμφέροντα των λίγων που υπηρετεί η εκάστοτε κυβερνητική πολιτική και η πλειοψηφία των δημάρχων.

Το νου σας συνάδελφοι στους εργοδοτικούς συνδικαλιστές!

Το νου σας συνάδελφοι! Καμία φορά ανάλογα με τις περιστάσεις μπορούμε να τους δούμε και με μάσκα επαναστάτη!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω