Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, κατά την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών του δικτύου ένεκα δυσμενών καιρικών φαινομένων, αποφασίζει:

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, του τμήματος του παράπλευρου αριστερού (δυτικού) οδικού δικτύου του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του Α/Κ Πλατυκάμπου (χ.θ. 352+918) έως τα όρια με τη Δ.Α. Μαγνησίας (χ.θ. 323+439), από 03-05-2024 έως και

2. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

3. Οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την υλοποίηση των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (π.χ. τοποθέτηση και εφαρμογή κατάλληλης οριζόντιας & κατακόρυφης σήμανσης, χρήση κατάλληλων υλικών και η εφαρμογή τους, κ.λ.π.) να είναι σύμφωνες με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις προδιαγραφές του ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ και τις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω