Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο Έλληνας διεθνής στόπερ σύμφωνα με ιταλικά μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, η «Corriere dello Sport» αναφέρει ότι «το ταξίδι του Μανωλά στην Ελλάδα δεν ήταν ακριβώς για… «ένα προσωπικό ζήτημα» αλλά για να διαπραγματευτεί από κοντά με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αναμένεται να μείνει στην πατρίδα του και για τις ημέρες των Χριστουγέννων και πιθανότατα η ναπολιτάνικη εμπειρία του μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο.

Ο Μανωλάς πέταξε για την Ελλάδα για να μιλήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό για μία σειρά από όχι τόσο ευκαταφρόνητες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Η Νάπολι μπορεί να εισπράξει 3-4 εκατ. ευρώ από την παραχώρησή του, αλλά το σημαντικότερο θα εξοικονομήσει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ ετησίως ως το 2024 που είναι το συμβόλαιό του».

Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως «ο αντικαταστάτης του Μανωλά θα είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγη ώρα η «Θύρα 7» έβγαλε μια ανακοίνωση που αφήνει πολλά να εννοηθούν. «Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ! Στις 18:00 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα! Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!» ανέφερε η ανακοίνωση, χωρίς να αποκαλύψει κάποιο όνομα.

Περισσότερα Εδω