Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στο “Γεώργιος Γεννηματάς” μετά από έμφραγμα. Ο τραγουδιστής που διαγωνίζεται στο J2US με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία, αισθάνθηκε δυσφορία στις πρόβες για το σόου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στο TLIFE και στην Πόπη Παπαδοπούλου, για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή  

Χαρακτηριστικά, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε: «Παραμένει στην εντατική. Ήταν στις πρόβες του J2US. Δεν μου είπαν από την αρχή τι έγινε, γιατί ήμουν στο σπίτι με το παιδί. Προφανώς δεν ήθελαν να με ανησυχήσουν. Μου είπαν ότι ένιωσε μία αδιαθεσία, λιποθύμησε και τον πάνε στο νοσοκομείο. Επειδή γενικά το μυαλό μου, δεν πάει στο κακό, σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από κούραση ή από ζέστη».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που προσέχει τα πάντα. Γυμναστική, διατροφή, δεν πίνει και δεν καπνίζει. Είναι άψογος σε αυτό το κομμάτι οπότε δεν πήρε το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει να κάνει με την καρδιά. Όταν ξεκίνησα να πάω στο νοσοκομείο, μού είπαν δειλά δειλά ότι είχε υποστεί έμφραγμα».

«Εγώ είπα στους γιατρούς ότι δεν θέλω να καταλάβω τους ιατρικούς όρους, θέλω να τον δω να βγει από εκεί. Αυτό θέλω, αλήθεια σας λέω. Θέλω να είναι καλά, δεν θέλω να δεχτώ ότι έγινε αυτό» πρόσθεσε επίσης η σύζυγος του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Κατερίνα είναι μαζί 20 χρόνια σχέσης και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί που έχει ηλικία 12 ετών.

 

Περισσότερα Εδω