Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Σίμος Κεδίκογλου με την σύζυγό του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, καθώς πριν από ένα μήνα υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδάκι τους, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή του ευτυχία. 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η σύζυγός του έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο παιδιών του και φροντίζουν να περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν το 2022 ο Σίμος Κεδίκογλου έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

«Λίγες ώρες πριν υποδεχθούμε το νέο έτος, πέρασα όμορφες οικογενειακές στιγμές στη Χαλκίδα, μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα. Έχοντας στο πλευρό μου τις αγάπες της ζωής μου, περπατήσαμε στο εμπορικό κέντρο της πόλης όπου ανταλλάξαμε ευχές με εμπόρους και καταναλωτές για καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Επισκεφθήκαμε και το Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα, στην παραλία της Χαλκίδας, όπου φιλοξενείται το Πρωτοχρονιάτικο μπαζάρ του Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης». Συνεχάρη την πρόεδρο του συλλόγου αλλά και τους μαθητές του Πειραματικού Σχολείου Χαλκίδας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις δράσεις του ιδρύματος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σίμος Κεδίκογλου.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω