Τίποτα δεν φανερώνει αν ένας άντρας έχει στυλ όσο τα παπούτσια του… Τα παπούτσια είναι το υπόβαθρο της ανδρικής γκαρνταρόμπας, το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζονται οι λοιπές επιλογές.

Το νέο κατάστημα ανδρικής υπόδησης Como Shoes στην οδό Παπαναστασίου 38, πριν το Αρχαίο Θέατρο, έρχεται να καλύψει το κενό της αγοράς της Λάρισας αναφορικά με τα ανδρικά παπούτσια.

Είναι γεγονός ότι η λαρισαϊκή αγορά δεν έχει επενδύσει μέχρι σήμερα στο ποιοτικό και στυλάτο ανδρικό παπούτσι, ενώ οι επιλογές της τοπικής αγοράς εξαντλούνται σε καταστήματα υπόδησης που απευθύνονται ταυτόχρονα σε άνδρες και γυναίκες ή σε καταστήματα ρούχων που διαθέτουν και υποδήματα.

Η μπουτίκ Como Shoes είναι ένα εξειδικευμένο σημείο πώλησης που απευθύνεται αποκλειστικά στους άνδρες και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων παπουτσιών σε ελκυστικές τιμές.

Η φιλοσοφία της μπουτίκ “Como Shoes” στηρίζεται στην ιδέα ότι το ποιοτικό ανδρικό παπούτσι είναι μία επένδυση. H αισθητική της αγκαλιάζει το στυλ των διαχρονικών ιταλικών brands και των μπουτίκ υπόδησης που συναντά κάνεις στο Μιλάνο. Το όνομα της μπουτίκ άλλωστε είναι εμπνευσμένο από τη λίμνη Κόμο στα περίχωρα του Μιλάνο…

Για το Λαρισαίο άνδρα που ψάχνει την πολυτέλεια, ενδιαφέρεται για τη μόδα και το στυλ, η μπουτίκ “Como Shoes” αναμένεται να είναι μια πρόκληση για πρωτόγνωρες για τα τοπικά δεδομένα αγοραστικές εμπειρίες…

Derbies, brogues, oxfords, loafers, boat shoes, sneakers… υπάρχουν αμέτρητα στυλ για να επιλέξει κανείς! Η ομάδα του Como Shoes είναι στη διάθεση του Λαρισαίου άνδρα για να τον βοηθήσει να επιλέξει και να του προτείνει τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε το αξίωμα που θέλει τη γυναίκα το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε έναν άνδρα να είναι τα… παπούτσια του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω