Το εκκλησάκι που θάφτηκε μέσα σε τόνους χώματος στην πολυτελή βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο χτίστηκε νόμιμα το 2015, όπως απαντά ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ο επιχειρηματίας και φίλος του Αντώνη Ρέμου μιλώντας στο protothema, ξεκαθάρισε πως: «η έκταση που περιλαμβάνει εκτός από το εκκλησάκι, δύο πολυτελείς οικίες ανήκει στην εταιρεία R+P (των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη) και διατίθεται προς πώληση προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη».

«Κάθε τετραγωνικό έχει χτιστεί νόμιμα» υπογράμμισε ο Κώστας Πηλαδάκης στην ιστοσελίδα, ενώ ειδικά για το εκκλησάκι κατατέθηκαν ήδη από το 2015 όλα τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ληφθεί άδεια από τη ναοδομία, υπηρεσία που στο μεταξύ καταργήθηκε. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο ναΐσκος δεν υπάγεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη Μητρόπολη, ενώ ευρίσκεται εντός του ιδιωτικού χώρου.

Ο Κώστας Πηλαδάκης δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε μηνύσεις για την είσοδο τρίτων προσώπων στην ιδιοκτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πώς μπήκαν και πώς δηλώνει κάποιος (σ.σ. αντιδήμαρχος της Μυκόνου) ότι έσκαψε εντός του ιδιωτικού χώρου.

Περισσότερα Εδω