Η Μαρία Αριστοτέλους, η νεαρή αθλητρία που πριν έξι μήνες επικοινώνησε δημόσια ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, σήμερα μπορεί με περιφάνεια να λέει ότι κατάφερε να κερδίσει τη μάχη. 

Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Μαρία Αριστοτέλους αποκάλυψε ότι ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι έξι μήνες μετά οι εξετάσεις της θα ήταν τόσο καλές, ενώ περιέγραψε και τη στιγμή που σκέφτηκε να σταματήσει τις θεραπείες της.

«Στον επανέλεγχο φάνηκε ότι είμαι καθαρή. Είναι νέα που δεν περιμέναμε… Ήταν καλό το ξάφνιασμα αυτή τη φορά….Είναι ένας Γολγοθάς, τον οποίον ανεβαίνεις. Όπως και με κάθε Γολγοθά, έρχεται η Ανάσταση» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αριστοτέλους.

«Δεν είπα ποτέ ότι θα κερδίσω, είπα ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ήταν πέραν του δέοντος καλά τα αποτελέσματα… Ήμουν έτοιμη ανά πάσα στιγμή για το οτιδήποτέ. Από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι το τέλος υπάρχει μία πορεία. Ήθελα να είμαι σωστή, να ζήσω κάθε στιγμή όπως θα ήθελα να τη ζήσω, και αυτό προσπάθησα να κάνω» πρόσθεσε.

«Από τις πιο δύσκολες στιγμές στιγμές της ήταν η τέταρτη θεραπεία της. Δεν μπορούσα να καταπιώ, πονούσε ο λαιμός μου. Είπα στρυς γιατρούς και την οικογένειά μου ότι δε θα κάνω άλλη θεραπεία. Μετά πέρασαν οι παρενέργειες, ήμουν καλά και μπήκα στην πέμπτη θεραπεία» κατέληξε η Μαρία Αριστοτέλους.

Μαρία Αριστοτέλους: Η 33χρονη αθλητρια του άλματος επί κοντώ που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο – «Είναι παρελθόν»

Περισσότερα Εδω