Το δράμα ενός συμπαθούς τετράποδου που όσοι περπατάτε στο κέντρο της Λάρισας, σίγουρα κάπου θα έχετε συναντήσει, επισημαίνει μία αναγνώστρια της εφημερίδας μας.

Ο σκύλος όπως εξηγεί, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είναι αδέσποτος, ενώ καταγγέλλει πως ενώ υπήρξαν οχλήσεις προς το δήμο Λαρισαίων, δεν λήφθηκε κάποια πρωτοβουλία.

Γράφει συγκεκριμένα: “Αυτό εδώ το γλυκάκι όσοι θα είστε από Λάρισα λογικά θα το γνωρίζετε! Αυτό το σκυλάκι λοιπόν, είναι πολλά χρόνια αδέσποτο ενδεχομένως και όλη του τη ζωή, μεγάλο σε ηλικία με εμφανή προβλήματα υγείας!

Τα πίσω του πόδια είναι οριακά σακατεμένα και λόγω του μεγάλου του όγκου δεν μπορεί να κινηθεί με ευκολία, είναι όμως παρά πολύ φιλικό παρόλες τις δυσκολίες του! Τριγυρίζει συνήθως γύρω από το αρχαίο θέατρο γιατί το ταΐζουν οι μαγαζάτορες της περιοχής!

Ο ιδιοκτήτης ενός απτά μαγαζιά αυτά έχει καλέσει 8 φορές τον Δήμο Λάρισας και έχει ζητήσει να έρχεται κάποιος αρμόδιος να παρακολουθεί την υγεία του ζώου και φυσικά ο Δήμος Λάρισας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ, μάλλον έχει καλύτερα πράγματα να κάνει!

Εγώ προσωπικά μίλησα με τους αδέσποτους εθελοντές Λάρισας μου είπαν πως δεν υπάρχει εθελοντής κτηνίατρος και πως πρέπει εγώ να διαθέσω χρήματα. Εγώ προσωπικά δεν έχω να διαθέσω χρήματα και είναι ντροπή του Δήμου που πρέπει κάποιος πολίτης να βάλει το χέρι στη προσωπική του τσέπη για να βοηθήσει στη ποιότητα ζωής οποιοδήποτε αδέσποτου ζώου!

Και γενικότερα είναι ντροπή που δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος για αυτά τα ζώα και ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και κινητοποίηση από τους πολίτες ο Δήμος Λάρισας συνεχίζει και σφυρίζει αδιάφορα!!! Ζητάμε απλά να έρχεστε να παρακολουθείτε την υγεία του!!! “

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω