Το κουτί των αναμνήσεων αποφάσισε να ανοίξει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια ψάχνοντας στα πράγματά της, βρήκε ένα κουτί γεμάτο με φωτογραφίες από το παρελθόν και ξεχωριστές στιγμές της τηλεοπτικής της καριέρας. 

Η Ελένη Μενεγάκη που συχνά μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα επέλεξε να δημοσιεύσει επτά από τις φωτογραφίες που περιείχε αυτό το κουτί των αναμνήσεων. Η πρώτη φωτογραφία είναι από τα πρώτα της χρόνια στον Alpha στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο, τον Φαίδωνα Κεφαλέα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από στιγμές και ταξίδια που έκανε με τον Πρωινό Καφέ και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

«Κοιτά τι βρήκα ! Μέσα σ ένα κουτί ανακάλυψα πολλές ( παρά πολλές ) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Π. Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008 ! Η πρώτη φωτό με τον Γρήγορη , την Ελένη , τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha !» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν να πέφτουν βροχή. Εκείνο όμως που ξεχώρισε είναι αυτό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου η οποία υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη για αρκετά χρόνια και μέχρι σήμερα διατηρούν μια άψογη σχέση.

Περισσότερα Εδω