Αναχώρησε σήμερα το πρωί με προορισμό το Σπλιτ η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ των γυναικών, προκειμένου να δώσει δύο φιλικά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ (17-27 Ιουνίου σε Γαλλία και Ισπανία).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναμετρηθεί αύριο (5/6, 21:15) με τη Σλοβακία, ενώ την Κυριακή (6/6, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Την αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα δύο φιλικά συγκροτούν οι Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε και Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Δεν ακολούθησαν την αποστολή της εθνικής στην Κροατία η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει τις θεραπείες για το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, η Ιωάννα Χατζηλεοντή, η οποία ταλαιπωρείται από έναν ελαφρύ τραυματισμό, καθώς και η Βανέσσα Πανούση, η οποία δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της εθνικής.

Η ελληνική ομάδα μετέχει στον Β΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν στη Βαλένθια, και θα αντιμετωπίσει Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω