Ένα σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της Νίκο Ράικο και τον γιο τους δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής 3/5 η Αντιγόνη Κουλουκάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H ηθοποιός, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στα μέσα περίπου του περασμένου Μαρτίου, απολαμβάνει στο έπακρο τη νέα της καθημερινότητα και τον ρόλο της ως μαμά. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου παρότι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, από τη μέρα που έγινε μαμά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, καθώς και σκέψεις και προβληματισμούς με άλλες μητέρας στα social media, ωστόσο, ελάχιστες είναι οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιεύει κάτι με τον αγαπημένο της.

Σήμερα όμως, θέλοντας να ευχηθεί «Καλό Πάσχα» αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση δημοσιεύοντας ένα οικογενειακό στιγμιότυπο από τη βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια και ο σύντροφός της, Νίκος Ράικος έχει ακόμα δύο παιδιά τα οποία η Αντιγόνη Κουλουκάκου αισθάνεται σαν δικά της παιδιά.

Περισσότερα Εδω