Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του ενώ, εμφανίστηκε και ιδιαιτέρως υποστηρικτικός προς τον γιο του.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί, είχε μια ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας, που έγραφε, “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Πάντα δηλαδή είχε αυτό το μεράκι, από μικρός. Ο Στέφανος τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής από το οποίο έχουν περάσει ονόματα όπως, ο Κλίντον, ο Μπους, ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν. Θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο παιδί, έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά. 

Από όπου πέρασε έχει αφήσει πάρα πολύ καλή σφραγίδα. Ήταν πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια… Είχε δηλαδή να κάνει management σε πάρα πολύ κόσμο, γιατί να μην κάνει ένα καλό management και στην Ελλάδα; Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πάρα πολύ καλό σχεδιασμό. Όλα είναι δικά του. Τον βλέπω το βράδυ που σχεδιάζει…» είπε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Περισσότερα Εδω