Στην εκτίμηση πως βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο καθώς «με ευθύνη του πρωθυπουργού η κυβέρνηση έχει σταματήσει να παράγει μεταρρυθμίσεις και πολιτικό έργο, αλλά επιδίδεται σε παροχολογία», προχώρησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, από τη Λάρισα όπου βρίσκεται σήμερα Τετάρτη, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στην περιοχή.

Χαρακτήρισε ως «αποσπασματικό μέτρο» το καλάθι του νοικοκυριού» τονίζοντας πως οι πολίτες αγωνιούν για το πώς θα τα βγάλουν πέρα.

Για την ενεργειακή κρίση, υποστήριξε πως στη χώρα μας “σχεδόν ένα δις είναι τα υπερκέρδη των εταιρειών. Το κράτος επιδοτεί όχι τις μεγάλες αυξήσεις λόγω της παγκόσμιας κρίσης, αλλά τα υπερκέρδη της Ελλάδας. Πλαφόν στη λιανική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας και κλιμακωτή επιδότηση, ώστε να μην επιδοτούνται το ίδιο ο πλούσιος με τον φτωχό”.

Για το ζήτημα των υποκλοπών, έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο παρακολούθησης από την κυβέρνηση μέσω του predator και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτε για τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Τέλος για την πολιτική στόχευση του ΠΑΣΟΚ είπε πως “η αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία είναι πως πρέπει να υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή… Γι’ αυτό προτείνουμε μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ με τη δύναμη και τη στήριξη των πολιτών να επανέλθει ως πρωταγωνιστής που θα θέσει τους όρους μίας νέας δημοκρατικής, προοδευτικής διακυβέρνησης, με ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων και των νέων ανθρώπων.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του κ. Σπυρόπουλου στην περιοχή της Λάρισας έχει ως εξής:

Τετάρτη

Συνεδρίαση με τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση με το ψηφοδέλτιο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ” Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας

Ομιλία – πολιτική εκδήλωση στο DIVANI PALACE στις 20:00

Πέμπτη

Επίσκεψη στη σεισμόπληκτη περιοχή του Δαμασίου, του Δήμου Τυρνάβου – συνάντηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής

Επίσκεψη στην πόλη των Φαρσάλων – συνάντηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω