Η Πόπη Μαλλιωτάκη δέχτηκε χθες εξώδικο από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας έκανε μια βραδινή έξοδο με τον γιο της και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μας στεναχωρεί τίποτα! Βλέπεις είμαι μια χαρά, είμαι με το παιδί μου. Περνάω ωραία, περνάω σούπερ! Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη. Δεν έχω κανέναν λόγο να μιλήσω με τη Λίτσα Λαζαρίδη (την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη)» τόνισε η Πόπη Μαλλιωτάκη. 

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, η κα Μαυροειδή σχετικά με το εξώδικο που απέστειλαν στην Πόπη Μαλλιωτάκη. Η ίδια τόνισε πως το εξώδικο δεν της απαγορεύει να μην αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της αλλά να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης.

«Οι δηλώσεις που έγιναν από τον δικηγόρο της χθες έγιναν αποσπασματικά και επιλεκτικά. Ανέφερε ότι εγώ ανέφερα στο εξώδικο ότι απαγορεύεται να γίνει αναφορά στο επώνυμο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Αυτή η φράση δεν υπάρχει καν στο εξώδικο. Ξεκάθαρα αναφέρεται στην επίμαχη δήλωση της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε δηλώσει η Πόπη Μαλλιωτάκη σε συνέντευξή της. Της ζητήσαμε να ανακαλέσει τις δηλώσεις της».

Περισσότερα Εδω