Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή 31/3, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/3 στο Happy Day.

Η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όταν έπρεπε να διαχειριστεί κοινωνικά θέματα στις εκπομπές της, αναφέροντας πως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε.

«Δε μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, θα βάλεις κοινωνικό.

Δε μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δε μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ. Ερχόταν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες. Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά» εξομολογείται η Χριστίνα Λαμπίρη.

Περισσότερα Εδω