Για τη νέα του εκπομπή και τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Σοφία Μανουσακίδου. 

«Δε ξέρω αν τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, την άλλη ή την παράλλη αλλά ετοιμαζόμαστε. Ψυχολογικά κυρίως» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Φαντάσου ότι εργάζονται 150 άτομα πίσω από κάθε εκπομπή. Τώρα, σε αυτή την εκπομπή, είναι κάτι πολύ προσωπικό, δε το θεωρώ εκπομπή. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, μια Ελλάδα που δε ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Θα είναι από 8 μέχρι 12 επεισόδια, γιατί έχω το παιδί, το έχω ανά Σαββατοκύριακο, δε μπορώ να αφήσω το παιδί για να κάνω γυρίσματα…» πρόσθεσε. 

«Δεν υπήρξε ποτέ σχεδιασμός να κάνω πρωινό. Πάντα με ρωτούσαν θεωρητικά αν θέλω να κάνω πρωινό. Σαν θεωρία, επειδή κάνω και πρωινό ραδιόφωνο με κάμερες πλέον, θα μπορούσα να κάνω, αλλά πάντα σε ένα θεωρητικό πλαίσιο» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Περισσότερα Εδω