Σε κύκλωμα μαστροπείας φέρεται να εμπλέκεται γνωστή Ελληνίδα πιανίστα σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, μια γνωστή πιανίστα που θεωρείται “γυναίκα – αράχνη” συμμετείχε σε κύκλωμα μαστροπείας που ξεκίνησε τη δράση του το 2016. Μάλιστα, ο τότε επικεφαλής του κυκλώματος, γνωστός φωτογράφος που συμμετείχε σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, είχε συλληφθεί στο παρελθόν.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, μέσω του κυκλώματος έκλεινε ραντεβού και παρείχε τις ερωτικές της υπηρεσίες με την αντίστοιχη αμοιβή. Και μπορεί το συγκεκριμένο κύκλωμα να έχει πιαστεί στα δίχτυα των αρχών ωστόσο η συγκεκριμένη γυναίκα εξακολουθεί τη δράση της σε ατομικό επίπεδο.

Η γνωστή πιανίστα καλύπτεται από το καλλιτεχνικό της πέπλο και κατά κάποιο τρόπο η όμορφη και αγγελική όπως χαρακτηρίζεται η παρουσία της δεν προδιαθέτει κανέναν για αυτή της τη δράση. Πέρα από το να πάρει αμοιβή για τις ερωτικές της υπηρεσίες στη συνέχεια εκβιάζει τους άντρες αυτούς ότι θα τους διασύρει προκειμένου να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα.

Περισσότερα Εδω