Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, στα δύσκολα παιδικά χρόνια και στην ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν καθόλου καλά. Δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να γίνω ηθοποιός. Θυμάμαι ακριβώς τη σκηνή μου λέει η μάνα μου θες να γίνεις ηθοποιός και λέω ναι.  Πήγα στο Εθνικό και έδωσα εξετάσεις και με έβγαλαν από την πίσω πόρτα γιατί δεν τους άρεσα,» αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι όταν ήμουν ακόμη νήπιο. Έζησα με τη μητέρα μου όλη μου τη ζωή. Κάποια στιγμή που άρχισα να βγάζω χρήματα από αυτό που κάνω, μπήκα και στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ξανά ο πατέρας μου. Άρχισα να τον βοηθάω και τότε η μητέρα μου του είπε πως αν θέλει να μένει μαζί μας πρέπει να παντρευτούν. Παντρεύτηκαν όταν ήμουν 23 ετών και επειδή ο πατέρας μου ήθελε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά η μητέρα μου τον έδιωξε», πρόσθεσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.. 

Σε ό,τι αφορά, τα τότε χρόνια του θεάτρου ο ηθοποιός είπε πως τότε οι άνθρωποι ήταν απονήρευτοι και το θέατρο ήταν λειτούργημα.

«Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις στη δουλειά μου και πράγματα που δεν ήθελα αλλά το θέμα της επιβίωσης ήταν σοβαρό»,αποκάλυψε, ενώ είπε πως στον ελληνικό κινηματογράφο έκανε λίγες ταινίες γιατί αρνήθηκε να τυποποιηθεί παίζοντας συνέχεια τον «ψηλό κουτό».

Περισσότερα Εδω