Απάντηση στον Νίκο Μάνεση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του περί υψηλότερου IQ…

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Βγήκε ο κ. Μάνεσης και μου απάντησε ειρωνευόμενος, απαντώντας στην κριτική που του έκανα για τα μικρά νούμερα τηλεθέασης. Εγώ βγήκα και είπα ότι ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους πιο επιτυχημένους στη ζώνη αυτή, έχοντας κάνει επί σειρά ετών τεράστια επιτυχία…

Λέω λοιπόν στον Μάνεση γλυκά ότι λάθος κάνεις που βγαίνεις και γκρινιάζεις γιατί είσαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια έχεις πετύχει και είσαι πρώτος. Τώρα, αν μια δυο φορές γίνει και κάποιο λάθος στα νεανικά κοινά. Κάθε φορά που δεν πάει καλά να βγαίνει να γκρινιάζει; Εγώ δεν θα το έκανα».

«Δεν τον έκρινα, δεν τον είπα αποτυχημένο, επιτυχημένο τον είπα και η απάντησή του είναι ότι εγώ είμαι ηλίθιος. Βγαίνει και με λέει εμένα ηλίθιο, ειρωνευόμενος ότι εγώ δεν έχω υψηλό IQ που μάλλον έχει αυτός. Μπορεί και να ‘χει το παιδί, μακάρι να ‘χει, δεν έχω θέμα και δεν έχω βγει ποτέ να πω εγώ για το IQ μου, όπως δεν έχω κατηγορήσει κανέναν άλλον άνθρωπο για το δικό του IQ. Νομίζω ότι… -Νίκο τον λένε;- Νίκο, ότι ήταν ατυχής η δήλωσή σου αυτή και μένω εκεί», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μάνεση.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω