Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποφάσισε να παρέμβει τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας 29/4 ο Νίκος Κοκλώνης με αφορμή τα σχόλια που έγιναν απ’ τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του για τα όσα έγιναν στο J2US με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και την πρεμιέρα του Tv Queen.

 «Tον Ηλία Ψινάκη τον γνωρίζουμε όλοι. Την στιγμή που έγινε το περιστατικό αυτό, το ατυχές και απρεπές κατά τη γνώμη μου και η επίθεση στον Ίαν, χωρίς να βρίσκεται εκεί πέρα η Μαίρη Συνατσάκη, ήταν πάρα πολύ στενάχωρο για μένα. Δεν έχει να κάνει με την απειρία μου ως παρουσιαστής, μετά από 110 εξάωρα live, έχει να κάνει με την απειρία μου όσον αφορά τέτοιες καταστάσεις» είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Επειδή εμένα οι κιτρινίλες δεν μου αρέσουν και τις αποφεύγω στη ζωή μου, εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Τοποθετήθηκα με τον τρόπο που μου επιτρέπεται σε ένα μουσικό διαγωνιστικό πάρτι, μόλις όμως η Πηνελόπη αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, έπρεπε να διακόψω και να ξεκαθαρίσω τη θέση της παραγωγής, του καναλιού και του σόου. Ότι δηλαδή εμείς δεν έχουμε καμία σχέση και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήναμε να πέσει κάτω οποιοδήποτε σχόλιο που θα αφορούσε αυτό το τεράστιο κίνημα.

«Δεν είχαμε κανονίσει τίποτα! Φυσικά το έκανε από μόνος του, όλοι ξέρετε τον Ηλία. Ήταν προκαθορισμένο να έρθει πριν από δυο μήνες γιατί η Δέσποινα είχε κλείσει συναυλίες οπότε, ξέραμε ότι θα λείψουν η Καίτη και η Δέσποινα σε κάποια live, είχαμε κανονίσει τους γκεστ κριτές. Έγινε λοιπόν το σκηνικό και μας έφερε όλους σε πάρα πολύ άσχημη θέση γιατί και γω ούτε καν γνώριζα ότι στο X Factor είχε γίνει αυτό με την Κατερίνα Λιόλιου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

«Φυσικά και μίλησα μετά με τον Ηλία Ψινάκη. Μου είπε ότι είχε συνεννοηθεί με τη Κατερίνα να κάνουν αυτή την “πλάκα”. Ξέρουμε όλοι πως λειτουργεί ο Ηλίας Ψινάκης, δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν μια κακόγουστη πλάκα μεταξύ τους. Όταν είδα χθες το βράδυ το ποστ της Κατερίνας Λιόλιου στο Instagram έπεσα από τα σύννεφα! Φυσικά τον «άδειασε» και δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει. Ξαναπήρα τον Ηλία τηλέφωνο, και του είπα ότι τον αδειάζει, και μου είπε να πάρω το Mega να ρωτήσω. Και μόνο όμως ότι ο Ηλίας αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη χωρίς εκείνη να είναι παρούσα, ήταν απαράδεκτο» επισήμανε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τέλος, ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ανέφερε, «Θέλω να πω κάτι και σε εσάς, και στον φίλο μου τον Βαγγέλη Περρή. Δε ξέρω τι έχετε πάθει 1,5 σεζόν με εμένα, αλλά με μεγάλη μου χαρά αν είμαι εκεί κοντά σας, να το ξεκαθαρίσω. Τέλος να σας πω ότι το Tv Queen είχε λάθη, έγινε μια προσπάθεια μέσα σε 20 μέρες να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης τόσο γρήγορα… 

Περισσότερα Εδω