Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο Liam Ireland ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Γη της Ελιάς

«Όλοι βλέπουν τη σειρά, μ’ αρέσει αυτό, με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε πόσο τους αρέσει η σειρά. Μου μιλούν για τον ρόλο μου, γενικά έχουν καλά λόγια να πουν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Στα social media κράζουν. Ήμουν προετοιμασμένος για αυτά τα σχόλια, σχετικά με τον τρόπο που μιλάω και είναι πιο ξεχωριστός. Στο τέλος της ημέρες δε θα έρεπε να γίνω ηθοποιός αν δεν μπορούσα να φάω λίγο κράξιμο», παραδέχτηκε ο Liam Ireland.

Όσο για την επιστροφή του από την Αγγλία στην Ελλάδα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρει: «Πριν μου έρθει αυτή η πρόταση για τη δουλειά δεν είχα βάλει στόχο ότι θα κάτσω στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πέτυχω στο εξωτερικό και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα. Λόγω κορωνοϊού γύρισα και μου ήρθε η πρόταση από τον Ανδρέα. Δουλεύομε πολύ αλλά εγώ το θεωρώ μια όμορφη ζούγκλα που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πράγμα αλλά και να συνεργαστούμε με άλλους. Δουλεύομε με σπουδαία άτομα, έχουμε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια».

Σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά o Liam Ireland  σημειώνει: «Είναι ένας χαρακτήρας που πάντα προσπαθεί να βρει ισορροπίες, να σταματήσει το κακό. Τον πιέζει η σχέση του με την Μυρτάλη ειδικά όταν έρχεται με την Ιουλία, στο πώς να κρατήσει ισορροπία».

Περισσότερα Εδω