Στο Ρίμινι της Ιταλίας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς προετοιμάζεται για το για το 7ο χρυσό του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στις 26 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τελικός και ο χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται ήδη εκεί και προπονείται για τη μεγάλη μέρα.

Όπως ήταν φυσικό, από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση και οι δύο κόρες του, Σοφία και Λένια.

Μητέρα και κόρες ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να βρεθούν κοντά στον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς για εκείνον είναι το μεγαλύτερό του στήριγμα.

Λίγο πριν την αναχώρηση από Ελλάδα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τις μικρές της έξω από το αεροδρόμιο.

«Εννοείται ότι φύγαμε να δούμε τον μπαμπά αλλά και όχι μόνο, λίγες μέρες ξεκούρασης με πολλή γυμναστική στο Ρίμινι που διεξάγεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστική», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Περισσότερα Εδω