Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη φετινή σεζόν, φέρνοντας μαζί του… την Κρήτη και ξεσηκώνοντας το κοινό με ένα live κρητικό γλέντι.

Μάλιστα, η εκπομπή του επεφύλαξε και μια έκπληξη καθώς εμφανίστηκε μέσω Skype ο καλός του φίλος Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μίλησε μέσα από την καρδιά του για τον καλλιτέχνη.

«Αυτό που μας συνδέει είναι η Κρήτη. Νιώθω σαν να είμαι από εκεί, η καρδιά μου και η ψυχή μου ανήκουν στην Κρήτη. Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω, που σέβομαι, που τον θεωρώ φίλο μου και του έχω εμπιστοσύνη. Η δύναμη ψυχής του με ξεπερνάει. Μας συνδέει η φιλοσοφία και η κουλτούρα της Κρήτης. Νιώθω σαν να είμαι από αυτόν τον τόπο. Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δυο χρόνια. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός θέλησε να αφιερώσει μία μαντινάδα στον Μανώλη Κονταρό: «Οι φίλοι δεν λεν’ ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε. Στα πάρε και στα δώσε τους τεφτέρια δεν κρατούνε».

Η συγκίνηση του Μανώλη Κονταρού ήταν μεγάλη. «Την εισπράττω αυτή τη μαντινάδα, γιατί ο άνθρωπος που του την είπε είναι από τους ανθρώπους που το αισθάνεται και το νιώθουμε. Αυτό έχει μεγάλη αξία για μένα», είπε και έστειλε μία μαντινάδα στον φίλο του.

Περισσότερα Εδω