Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Νομού Λάρισας, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέ-μπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στο χώρο εστίασης «ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ» στην Πλατεία Αβέρωφ, με σχεδόν καθολική συμμετοχή των Συναδέλφων, οι οποίοι για άλλη μια φορά έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Σκορδούλης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του ΔΣ, τους ενη-μέρωσε για τα τρέχοντα θέματα του Υπουργείου μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, που βρίσκεται σε εξέλιξη και με το τέλος της ενημέρωσης, πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας, μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ.

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία έτη, δεν υπήρχε ένας μόνο τυχερός, αλλά υπήρχαν 56 τυχεροί που έλαβαν ισάριθμα δώρα, κατόπιν ανοιχτής κλήρωσης και συ-νολικού εκτιμώμενου κόστους άνω των 1.400 €. Τα δώρα ήταν χορηγία των παρακάτω επιχειρήσεων (κατ’ αλφαβητική σειρά), προς τις οποίες εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την διαχρονική στήριξη που παρέχουν στο Σωματείο μας:

· ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ · BREAD FACTORY · ΓΑΛΑΤΣΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ · ΓΚΕΡΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΤΕΧΝΟΤΡΑΚΤΕΡ · ΔΙΓΡΑΜΜΑ DIGITAL STORES · ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ Α.Ε · ELITE ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ · ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΟΛΥΜΠΟΣ) · ZΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ · ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ · ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΑΝΔΡΕΑΣ · ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ · ΜΑΚΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ · ΜΑΣΟΥΤΗΣ SUPERMARKETS · ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ HAIR DESIGN · MIKEL COFFEE COMPANY ΜΥ MARKET SUPERMARKETS · ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ Ι. & ΥΙΟΙ · ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ – ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ · ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ · ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ · ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΟΥΡΕΙΟ · ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε · ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ · TITANAS TRAVEL · TRIKALOS RACING · ΤΣΟΥΛΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ · ΦΩΤΑΚΗΣ VODAFONE SHOP · FRANKLIN COFFEE HOUSE

Ο μεγάλος αριθμός των χορηγιών είναι αποτέλεσμα των εξαιρετικών σχέσεων με τις τοπικές επιχειρήσεις και της εξωστρέφειας που έχει επιδείξει ο Σύλλογός μας τα τελευταία έτη. Ως μεγάλος τυχερός της κλήρωσης, αναδείχθηκε ο Συνάδελφος Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης, ο οποίος έλαβε μια δωροεπιταγή των 200 € για τα καταστήματα PUBLIC, προσφορά της εταιρείας ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ Α.Ε.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών στους Συναδέλφους που αποχώρησαν από την Υπηρεσία το προηγούμενο έτος, καθώς και η βρά-βευση των τέκνων Συναδέλφων που το έτος 2023 αρίστευσαν ως μαθητές Β΄ και Γ΄ τάξης Λυκείου ή εισήχθησαν στις σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και δεν έχουν βραβευθεί ξανά από τον Σύλλογό μας. Αξιοσημείωτο της εκδήλωσης, ήταν η παρουσία του Συναδέλφου Ιωάννη Βαράκη, ο οποίος μπορεί να εργάζεται σε Μονάδα του Ν. Σερρών, δηλώνει όμως εντυ-πωσιασμένος με τη συνδικαλιστική δράση, που επιδεικνύει ο Σύλλογός μας και ήθελε να μας γνωρίσει όλους από κοντά, διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα μαζί με τη σύ-ζυγό του, μη φειδόμενος κόπου, κόστους και χρόνου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, απένειμε σχετικό αναμνηστικό στον παραπάνω Συνάδελφο, ο οποίος με την σειρά του “γλύκανε” όλους τους παρευρισκόμενους με το παραδοσιακό γλυκό – σήμα κατατεθέν των Σερρών, τον περίφημο ακανέ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω