Χειροπέδες σε ένα 13χρονο παιδί από το Αιγάλεω πέρασαν οι αστυνομικοί, λόγω έντονης παραβατικής συμπεριφοράς.

Το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί της ασφάλειας εκτελούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και γύρω από εμπορικό κέντρο περιπολία αναφορικά με τις παραβατικές πράξεις ανηλίκων. Τότε ενημερώθηκαν ότι έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα υπάρχει ένα επεισόδιο.

Φτάνουν στο σημείο, εντοπίζουν οκτώ ανήλικους, κανείς όμως δεν μιλάει. Ωστόσο ενώ ένα παιδί είπε ότι θα φύγει παραμένει στο σημείο περιμένοντας τη μητέρα του. Φθάνοντας η γυναίκα ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως το παιδί έχει δεχτεί επίθεση από έναν 13χρονο προκειμένου να του αρπάξει χρήματα και κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 13χρονο στην περιοχή του Αιγάλεω. Εκεί διαπίστωσαν ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε επιτεθεί ξανά στο συγκεκριμένο παιδί και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο το οποίο άνηκε στη μητέρα του. Ο μικρός δεν το είχε πει όμως φοβούμενος την αντίδραση της μαμάς του.

Ο 13χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί διαπιστώθηκε ότι εκτός από αυτή την κλοπή και την επίθεση έχει διαπράξει τουλάχιστον άλλα δύο με τρία παρεμφερή αδικήματα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω