Διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου αποφάσισαν να πάρουν η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες.

Έξι μήνες μετά, η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από τον σύζυγό της, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El País.

«Έχω χωρίσει πρόσφατα από τον δεύτερο σύζυγό μου, με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια», είπε η σταρ προτού επιβεβαιώσει ότι οι διαφορετικές απόψεις τους σχετικά με την απόκτηση παιδιών έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον χωρισμό.

«Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο άντρας μου ήταν νεότερος. Ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω ηλικιωμένη μαμά, νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι πια για μένα. Απέκτησα έναν γιο στα 19, που είναι τώρα 32 και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα», εξήγησε η Σοφία Βεργκάρα.

Εξηγώντας γιατί δεν θέλει περισσότερα παιδιά, η Σοφία Βεργκάρα πρόσθεσε: «Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση, είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, θα μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου· αυτό πρέπει να κάνω».

 

 

Περισσότερα Εδω