Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Σάρον Όσμπορν, σύζυγος του τραγουδιστή Όζι Όσμπορν, μέλος του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος «Black Sabbath».

Η 71χρονη παραδέχτηκε μιλώντας με ειλικρίνεια ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει αφότου έμαθε για την τετραετή παράνομη σχέση του συζύγου της το 2016.

Η τηλεπερσόνα ανακάλυψε την απιστία του Όζι με μια κομμώτρια, την Michelle Pugh, αφού έψαξε τα email του.

Ο 75χρονος και η κομμώτρια είχαν παράνομο δεσμό από 2012 έως το 2016, κάτι που προκάλεσε τον χωρισμό του με τη σύζυγό του αλλά μόνο προσωρινά. Αναπολώντας την ερωτική απογοήτευσή της, η Σάρον μοιράστηκε ότι προσπάθησε να κάνει υπερβολική δόση χαπιών λόγω των πράξεών του.

Μιλώντας στο σόου της «Cut The Crap», η Όσμπορν αποκάλυψε: «Πάντα, πάντα είχε γκρούπις και ήμουν συνηθισμένη σε αυτό. Αλλά όταν ξέρει το όνομα του ατόμου, πού ζει και πού εργάζεται… είναι τελείως διαφορετικό πράγμα καθώς έχει επενδύσει συναισθηματικά. Πήρα, δεν ξέρω πόσα χάπια».

«Απλώς σκέφτηκα: Τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, είναι καλά και μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Έτσι πήρα υπερβολική δόση και κλείστηκα στην κρεβατοκάμαρα. Η καμαριέρα προσπάθησε να μπει για να καθαρίσει το δωμάτιο και με είδε», πρόσθεσε η Σάρον Όσμπορν.

Φωτογραφίες: Splash Ideal/Images

Περισσότερα Εδω