Στη Σκιάθο βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την κηδεία της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

Ο νικητής του Survivor, σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ντυμένος στα μαύρα, κατέφθασε στο νησί, συνοδεύοντας τη σορό της μητέρας του.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνοδεύει τη μητέρα του στην τελευταία της κατοικία. Μας έχουν ζητήσει να είμαστε όσο πιο διακριτικοί μπορούμε. Έχει εκφράσει την επιθυμία του, μέσω τρίτων, να μην είμαστε τόσο κοντά, αλλά μας είπε ότι όταν νιώσει λίγο καλύτερα θα μιλήσει στην κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής. 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ξέρω ότι και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος το έχει δημοσιοποιήσει για τους λόγους που ήθελε, να είναι κοντά στη μητέρα του όλοι αυτοί που την έχουν αγαπήσει και αγαπούν τον Γιώργο. Ο άνθρωπος επέτρεψε να τραβήξουμε πλάνα με διακριτικότητα».

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας. «Αν δεν θα το επέτρεπε δεν θα ήμασταν εκεί, να το διευκρινίσουμε αυτό. Ζήτησε διακριτικότητα και μάλιστα είπε πως θα μιλήσει όταν εκείνος νιώθει έτοιμος. Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το παρακάτω βίντεο με την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά το 08:30′

Περισσότερα Εδω