Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα είναι οι φετινοί παρουσιαστές του Big Brother. Το ριάλιτι επέστρεψε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το ζευγάρι να μας καλησπερίζει κάθε Παρασκευή μέσα από τα Live. Η κάμερα του Alpha και η εκπομπή Happy Day συνάντησαν τον Γρηγόρη και τη Ναταλί οι οποίοι μίλησαν για την τηλεοπτική του συνύπαρξη στο πλατό του ριάλιτι.

“Εγώ, ο πρώτος άνθρωπος που ρώτησα για το ξεκίνημά μας στο Big Brother ήταν ο ίδιος ο Γρηγόρης και μετά ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη. Γενικότερα άνθρωποι του χώρου που μιλούν με επιχειρήματα, μας είπαν τα καλύτερα και μένουμε σε αυτό”, είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει πρώτος με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Big Brother (Δες εδώ όλο το παρασκήνιο για την παραλίγο συνεργασία του τραγουδιστή με τον ΣΚΑΙ)

“Δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ με κανέναν, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν ξέρω τι κάνει κάνει ο καθένας. Δεχτήκαμε ευχές από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο Ανδρέας είναι ολόκληρο το Big Brother, μου τηλεφώνησε πριν το πρώτο Live και μιλήσαμε. Θέλω να του ευχηθώ να περάσει σύντομα αυτή τη μικροπεριπέτεια (με την υγεία του) και να επιστρέψει σύντομα στις επάλξεις”, ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δες το παρακάτω βίντεο.

Περισσότερα Εδω