Αρκετές συζητήσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του συντονιστή της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλη Ζωγράφο, σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Ζωγράφος τάσσεται κατά του ΝΑΤΟ, εκτιμώντας μάλιστα πως ενδεχόμενη διεύρυνσή του είναι καταστροφική για την ειρήνη!

Έγραψε συγκεκριμένα: “Δεν είναι θέμα του τι είναι αλήθεια αυτό που μετράει, αλλά το τι θεωρείται αληθινό ” Χένρι Κισινγκερ.
Στην Ουκρανία βρίσκει την εφαρμογή η δήλωση Κισινγκερ. Έχουμε ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης, την άνοδο ναζιστικών οργανώσεων. Δολοφονίες εργατών .Ο Ζελένσκι είναι μαϊμού ηγέτης, ανδρείκελο των Αμερικανών και οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξαπτέρυγα των Αμερικανών, σε βάρος των λαών της Ευρώπης.
Όχι στο ΝΆΤΟ και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του.
Όχι στην διεύρυνση του ΝΆΤΟ, είναι καταστροφική για την Ειρήνη.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αν θέλει να παραμείνει ζωντανή, να επαναφέρει στο προσκήνιο τις μεγάλες αξίες της.”

Βέβαια τα παραπάνω προκάλεσαν αρκετές απορίες στους διαδικτυακούς του φίλους, με έναν εξ’ αυτών, εύλογα να ρωτάει εάν τα όσα υποστηρίζει ο κ. Ζωγράφος αποτελούν και την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον γραμματέα της νομαρχιακής πάντως να λέξει ότι “γράφει την άποψή του” και πως “Είναι δεδομένη η καταδίκη της εισβολής. Ούτε επαινώ τον Πούτιν. Αλλά να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους..”… Το θέμα βέβαια είναι πως βλέπει τέτοιες… “παραφωνίες” ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω