Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύεται αυτή την ώρα, ο Λευτέρης Κιντάτος.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο Κωνσταντίνος Αρυγρός το απόγευμα Σαββάτου 24/9 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Λευτέρης Κιντάτος.

«Τον ετοιμάσαμε τον γαμπρό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Κιντάτος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο “The Voice”, ενώ έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού όπως «Αθήνα μου», «Θα ‘μαι εδώ», «Λιώμα», «Όσα νιώθω», «Στη δική μου αγκαλιά».

«Ωφελήθηκα πολύ από τη συμμετοχή μου στο “The Voice”. Έτσι γνώρισα τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Δεν παρεξηγώ που ο κόσμος δεν ξέρει ότι είμαι πίσω από κάποιες επιτυχίες. Στο “Αθήνα μου” έψαξαν να βρουν τον συνθέτη. Το τραγούδι “Τα story μου” ήταν για άλλη τραγουδίστρια και τελικά το πήρε η Κατερίνα Λιόλιου και το έκανε επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αεικίνητος και δεν σταματάει το μυαλό του ποτέ. Έχουμε άπειρες στιγμές που ρίχνουμε πολύ γέλιο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Λευτέρης Κιντάτος για την συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Περισσότερα Εδω